Amunt i Crits! entra a la Coordinadora d’ONGs solidàries de les comarques gironines

El passat dimecres 14 d’abril vam assistir a l’assemblea de la Coordinadora d’ONGs Solidàries de les comarques gironines i Alt Maresme, l’espai compartit entre entitats de base de Girona i comarques amb la voluntat d’unir sinergies, marcar objectius comuns i ser referents en temes de cooperació i solidaritat.

En aquesta trobada els membres van ratificar l’entrada de la nostra entitat a la Coordinadora. Això vol dir que, a partir d’ara, formem part d’aquesta xarxa i podem aportar la nostra experiència i nodrir-nos del coneixement comú que es genera, donar a conèixer la feina que fem i treballar plegades per a millorar la nostra societat.

Posteriorment vam seguir tractant la resta de punts de l’assemblea, a destacar la participació en un debat sobre l’empadronament amb representants de la Secretaria d’Immigració de la Generalitat i de la Comissió de Drets Humans del Col·legi d’Advocacia, per tractar la problemàtica que es dona en alguns ajuntaments quan no volen empadronar a persones en situació irregular, malgrat estan obligats per llei.

A partir d’ara també treballant solidàriament amb altres entitats per seguir enxarxant-nos!

Podeu visitar la nostra pàgina al directori del web de la coordinadora d’entitats fent clic AQUÍ.

Related Post