En marxa el projecte Anissa Dones i Barris a Figueres

Aquest mes de novembre hem posat en marxa el projecte Anissa Dones i Barris amb un grup de deu mares vinculades als projectes socioeducatius de la Fundació Sant Vicenç de Paül.

El projecte Anissa Dones i Barris és un projecte d’acció comunitària que portem a terme amb dones d’origen migrat que viuen a diferents barris de Figueres, amb la finalitat de donar veu a les dones i les seves necessitats, facilitar i compartir informació sobre serveis i recursos a la ciutat, teixir xarxa, facilitar el seu accés a drets i acompanyar en processos d’empoderament.

El projecte consta de 6 tallers temàtics en què les dones referents comunitàries d’Amunt i Crits faciliten informació sobre els recursos en relació a la vivència quotidiana de la vida als barris i la ciutat, l’accés a l’educació, l’escola i la formació, l’accés a la salut i a la cura i l’accés als drets culturals.

El projecte es porta a terme en col·laboració amb la Fundació Sant Vicenç de Paül i té lloc en un dels seus espais. Una part del projecte Anissa Dones i Barris es financia gràcies a la subvenció de l’Ajuntament de Figueres per a entitats d’interès social 2023.

Related Post