Festa final del projecte Jugar als Barris a Figueres

El dissabte 2 de desembre passat va tenir lloc la festa final del projecte Jugar als Barris al Parc Bosc de Figueres. La nostra associació ha participat en aquest projecte, promogut pel Museu del Joguet de Catalunya, facilitant la dinamització dels veïns i veïnes d’origen migrat en els espais de joc creats al llarg del projecte.

Ha estat una experiència comunitària molt enriquidora que ens ha permès conèixer els veïns i veïnes de Figueres que han format part de la comunitat Jugar als Barris, que des del mes de setembre s’ha anat trobant al Parc Bosc, per gaudir i experimentar el joc a partir d’una proposta de joguet exquisit creada per les arquitectes Sara San Gregorio i Raquel Congosto.

El joc creatiu ha estat l’instrument que ha permès la trobada lúdica dels veïns i veïnes a l’espai públic. Ens hem conegut, hem jugat, hem creat, ens hem explicat històries i vides. Hem fet comunitat !

Si voleu conèixer el projecte més a fons, podeu accedir al bloc de Jugar als Barris en aquest enllaç: El Joguet Exquisit.

Related Post