Participem a la IV Jornada de Salut i Benestar Emocional a la Ciutadella de Roses

El passat dissabte 28 de maig vam participar a la IV Jornada de Salut i Benestar emocional celebrada a la Ciutadella de Roses.

Aquestes jornades estan impulsades pel Centre d’Atenció Primària, les farmàcies de la Vila i la Fundació Roses contra el Càncer.

Aquest any, a diferència dels anteriors, s’ha introduït el benestar emocional com a factor protector de la salut. És per aquest motiu que s’ha donat valor a entitats socials i clubs esportiu per mostrar diferents activitats i promocionar un estil de vida saludable.

En el marc d’aquesta jornada la nostra entitat ha presentat el joc Nannido, un joc que permet als participants posar-se a la pell d’una persona que migra amb l’objectiu de sensibilitzar i generar empatia. També es va introduir la guia de plantes medicinals treballada dins el programa Habiba, dones i salut comunitària a través de la mostra de diferents plantes medicinals i el reconeixement de l’ús medicinal que tenen.

Si voleu conèixer amb més detall la guia de plantes medicinals i els altres materials elaborats en el marc del programa Habiba, dones i salut comunitària ho podeu fer en aquest enllaç.

Related Post

One Reply to “Participem a la IV Jornada de Salut i Benestar Emocional a la Ciutadella de Roses”

  1. Wow, wonderful weblog layout! How lengthy
    have you been blogging for? you make running a blog glance easy.

    The full glance of your site is great, let alone the
    content material! You can see similar here sklep

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *