Participem a la IV Jornada de Salut i Benestar Emocional a la Ciutadella de Roses

El passat dissabte 28 de maig vam participar a la IV Jornada de Salut i Benestar emocional celebrada a la Ciutadella de Roses.

Aquestes jornades estan impulsades pel Centre d’Atenció Primària, les farmàcies de la Vila i la Fundació Roses contra el Càncer.

Aquest any, a diferència dels anteriors, s’ha introduït el benestar emocional com a factor protector de la salut. És per aquest motiu que s’ha donat valor a entitats socials i clubs esportiu per mostrar diferents activitats i promocionar un estil de vida saludable.

En el marc d’aquesta jornada la nostra entitat ha presentat el joc Nannido, un joc que permet als participants posar-se a la pell d’una persona que migra amb l’objectiu de sensibilitzar i generar empatia. També es va introduir la guia de plantes medicinals treballada dins el programa Habiba, dones i salut comunitària a través de la mostra de diferents plantes medicinals i el reconeixement de l’ús medicinal que tenen.

Si voleu conèixer amb més detall la guia de plantes medicinals i els altres materials elaborats en el marc del programa Habiba, dones i salut comunitària ho podeu fer en aquest enllaç.

Related Post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *