Participem al Congrés Inclusió.cat

La setmana passada companyes de l’associació va estar presents al Congrés Inclusió.Cat celebrat a Vic, centrat aquest any en els serveis socials, la transversalitat i la inclusió social.

La nostra entitat va participar en una sessió sobre Barris en Acció, explicant junt amb l’equip d’Inclusió i atenció a la Comunitat del Consell Comarcal de l’Alt Empordà, la co-creació del programa amb dones d’origen migrat portat a terme als municipis de Sant Pere Pescador i Castelló d’Empúries.

Les membres de l’associació que són mediadores en salut a l’Hospital de Figueres van presentar l’experiència intercultural en salut portada a terme en el marc del projecte EMISSE-Ecosistema d’innovació social i sanitària a l’Alt Empordà, promogut per la Fundació Salut Empordà, l’Ajuntament de Figueres i el Consell Comarcal de l’Alt Empordà. La presentació es va compartir amb Ilabso, empresa que s’ha fet càrrec de l’avaluació del projecte.

Cal destacar que en aquest Congrés es va lliurar el 1r Premi de Recerca en Serveis Socials 2022 que va ser atorgat pel Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya al projecte Habiba: Dones i Salut Comunitària a l’Alt Empordà, promogut per l’equip d’Inclusió i atenció a la Comunitat del Consell Comarcal de l’Alt Empordà, en l’execució del qual la nostra associació va participar molt activament dinamitzant les les sessions de treball amb els grups de dones i els professionals de salut de l’equip mèdic del CAP de Sant Pere Pescador. Si voleu més informació del projecte Habiba, ho podeu fer en aquest enllaç.

Related Post