Participem en el programa comarcal Habiba – Dones i Salut Comunitària

Tres dones referents comunitàries de la nostra associació estan dinamitzant les sessions de treball a Sant Pere Pescador amb dones migrades i professionals de salut en el marc del programa comarcal Habiba Dones i Salut Comunitària.

Aquest programa promogut per l’Equip d’Inclusió i Atenció a la Comunitat del Consell Comarcal facilita un procés de treball comunitari i eines per acompanyar i empoderar les dones migrades com a actius en salut a la comarca.

Des del mes de novembre passat hem dinamitzat un total de 7 sessions de treball amb 17 dones migrades de diferents orígens, amb la finalitat d’elaborar un diagnòstic sobre la seva salut i l’accés al sistema de salut. Durant aquests mesos també hem dinamitzat 4 sessions de treball amb diversos professionals de l’ABS de l’Escala (dispensari de Sant Pere Pescador).

La intervenció de les dones referents comunitàries de la nostra associació continuarà en els propers mesos facilitant la dinamització de noves sessions de treball per definir el contingut d’un taller de prevenció en salut comunitària per a la comarca.

El programa Habiba Dones i Salut Comunitària està finançat per la Convocatòria Interculturalitat i Acció Social 2020 de la Fundació Bancària La Caixa i té una durada d’un any.

Related Post