Presentem l’associació Amunt i Crits al grup de treball sobre participació, de la Facultat d’Educació i Psicologia de la UdG

Dilluns passat vam presentar el procés de creació de l’associació Amunt i Crits Dones Referents Comunitàries de l’Alt Empordà al grup de treball sobre participació, que ha posat en marxa la Facultat d’Educació i Psicologia de la Universitat de Girona, amb diverses entitats de les comarques gironines.

Aquest grup de treball està vinculat a l’assignatura Expertesa i transformació social que s’imparteix al Grau d’Educació Social, orientada a introduir l’experiència i coneixement de les persones usuàries de diferents serveis.

En aquesta sessió vam compartir la nostra trajectòria com a grup, el programa comarcal de Dones Referents Comunitàries de l’Alt Empordà que ens va facilitar una formació i pràctica intensa, la creació de l’associació el mes de febrer passat i els projectes en què estem treballant en aquests moments.

Vam compartir també la metodologia des de la que treballem que facilita la creació d’espais de confiança i escolta per a les persones d’origen migrant, i que permet la definició de projectes i accions de forma participada. 

Related Post