Presentem Nannido: La Vida en Joc!

El passat dijous 30 de setembre vam presentar al Museu del Joguet Nannido: Vida En Joc. Acompanyades del director del museu, Josep Maria Joan Rosa, la presidenta de l’Associació per les Nacions Unides per Espanya, Eulàlia Pascual Lagunas i l’Alcaldessa de Figueres, Agnés Lladó Saus.

Nannido: La Vida En Joc és una revisió del tradicional joc de l’oca, on els i les jugadores es posen a la pell de les persones migrades i coneixen les dificultats que es poden trobar en el procés migratori. Les caselles del joc descriuen alguns dels entrebancs del camí, però també oportunitats. L’objectiu del joc és posar en valor tots els orígens i apropar les diverses cultures, sensibilitzar i fomentar els valors que reforcen la convivència i milloren la societat.

Nannido vol dir “persona que migra” en fula, una llengua que es parla a diversos països del continent africà, com Senegal, Burkina Faso, Guinea, Níger, Nigèria, Camerun…

Tot aquest treball s’ha fet en col·laboració amb el Museu del Joguet de Catalunya, l’Associació de les Nacions Unides a Espanya i l’Ajuntament de Figueres.

Si el vols provar, tens l’oportunitat! Els dissabtes 16 d’octubre, 6 i 18 de novembre i l’11 de desembre, a les 12 del migdia, estarem al Museu del Joguet a Figueres per explicar el joc i jugar plegats! Si vols inscriure-t’hi, fes clic aquí.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *