Anissa Dones i Barris tanca la primera edició a Figueres

Aquesta setmana han tingut lloc les dues darreres sessions del projecte Anissa Dones i Barris que la nostra entitat ha portat a terme a Figueres aquesta tardor, en col·laboració amb la Fundació Sant Vicenç de Paül, gràcies a la subvenció per a entitats de l’Ajuntament de Figueres de l’any 2023.

Aquest projecte ens ha permès dinamitzar mitjançant diversos tallers un grup de dones d’origen migrat de la ciutat, mares d’infants i adolescents dels projectes socioeducatius de la Fundació Sant Vicenç de Paül.

En aquests tallers hem fet formació i hem facilitat informació i coneixement sobre els recursos públics en l’àmbit de les dones, l’educació, la salut i la cura a Figueres.

La darrera sessió s’ha centrat en una reflexió a l’entorn dels recursos i equipaments dels barris de la ciutat en què viuen les famílies i hem introduït i compartit el que per a nosaltres és el concepte de llar.

Fruit d’aquest espai de treball i de debat i de la capacitat creativa de les dones, hem creat una imatge col·lectiva que ens representa a totes les participants, que parla de les dones i els barris a Figueres i que podeu veure en l’encapçalament d’aquesta notícia.

Related Post